Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@11:56:10 GMT

چند خودرو وارداتی در گمرک دپو شده اند؟

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۱۸۱۲

به گزارش ایسنا، چندی پیش رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی اعلام کرد که  به‌جز کمتر از ۳۰۰۰ خودرویی که در محاکم قضایی باید تعیین تکلیف شوند، پرونده خودروهای وارداتی در گمرک بسته شد؛ به دنبال این موضوع مهدی دادفر- دبیر انجمن واردکنندگان خودرو- در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از مصوبه هیات دولت برای ترخیص خودروها همچنان دو ماه زمان باقی مانده است؛ اظهار کرد: پرونده این خودروها بسته نشده و مسئولان در گمرک در حال رسیدگی و انجام امور ترخیص هستند و همکاران ما نیز پیگیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه بیشتر مشکل ما در اداره کل مقررات و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان است که  کارها به گمرک ختم نمی‌شود و واردکنندگان نمی‌توانند خودروهای خود را ترخیص کنند. دلیل این امر نیز این است که بسیاری از آن‌ها که سه تا چهار سال پیش اقدام به واردات خودرو کرده‌ بودند، آن زمان فعال اقتصادی و تاجر در واردات خودرو بودند اما حال که مسائل ترخیص حل شده و قرعه بر آزادسازی خودروها شده و واردکننده می‌تواند خودروی خود را ترخیص کند، از وی کارت بازرگانی خواسته می‌شود.

 

دادفر تصریح کرد: این در حالی است که کارت بازرگانی بسیاری از واردکنندگان تمدید نشده است؛ چراکه پس از ممنوعیت واردات، دیگر موضوع و دلیلی برای تمدید کارت بازرگانی وجود نداشته است و از فعالیت تجاری خارج شده‌اند. دسترسی به سامانه اداره کل مقررات و همچنین سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، برای بارگذاری قرادادهای گارانتی، منوط به کارت بازرگانی دارای اعتبار است؛ لذا موضوع همچون دور باطل شده است. اگر اکنون اقدام به تمدید کارت بازرگانی کنند، پروسه زمانبری خواهد بود و شاید به مهلت مصوبه نرسد. اگر هم تمدید نشود هم که کار در همان مقطع اداره کل مقررات باقی مانده و اصلا به گمرک نمی‌رسد تا کارهای ترخیص صورت گیرد.

دبیر انجمن واردکنندگان تاکید کرد: عدم همکاری خواسته و با علم و اشراف با توجیه اینکه بعدا در وزارت صمت دچار مشکل خواهیم شد، در سازمان توسعه و تجارت کاملا قابل مشاهده است و قصدی برای باز شدن گره کار نیست. اگر در بند 19 مصوبه دوم دستورالعمل‌های مربوطه گفته شده که قوانین و مقررات زمان قبض انبار آورده می‌شد، شرایط سخت نمی‌شد؛ چراکه آن زمان همه شرایط مورد نظر از جمله اعتبار کارت بازرگانی واردکننده فراهم بوده است.

وی خاطر نشان کرد: تا جایی که اطلاع داریم پرونده این خودروها بسته نشده و فرآیند در حال اجراست؛ چراکه خوروها همچنان در گمرک هستند.

منبع: الف

کلیدواژه: کارت بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت

هونگچی E-QM۵ با قیمت یک میلیارد و ۸۰۵ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی به فروش می‌رسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی، آن دسته از متقاضیانی که در اسفند 1401 ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌توانند از روز یکشنبه 16 اردیبهشت تا ساعت 23:59 روز سه شنبه 18 همان ماه نسبت به انتخاب هونگچی E-QM5 خود اقدام کنند.

هونگچی E-QM5 با توان پیمایش 431 کیلومتر بیشترین بازدهی را در میان رقبای خود دارد. فضای مسافر و راننده و سرنشینان این خودرو بی‌نظیر بوده و بر اساس اطلاعات موجود، هونگچی E-QM5 پرفروش‌ترین خودرو برقی در میان محصولات وارداتی به ایران در کشور سازنده خود بوده است.

در این نوبت هونگچی E-QM5 با قیمت یک میلیارد و 805 میلیون و 460 هزار تومان به فروش می‌رسد؛ البته بر اساس تبصره این طرح فروش « این قیمت، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌شود که واردکنندگان با رعایت آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام کنند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالک کارت بازرگانی برای عمل نکردن به تعهدات ارزی جریمه شد
  • ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی
  • توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده
  • ورود دادستانی برای تعیین تکلیف ۳۳۰۰ خودرو خارجی معطل در گمرک شهید باهنر
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز